bloglovin Pyssel-Therese -

På tv är det OS....

Mina killar tar det lugnt i soffan och tittar på OS....


Mmmmm!

Det är härligt att ha smultron på tomten. :)


Härlig semester!!!

Vi är nu på väg hem från en underbar minisemester i Blekinge. Bättre väder kunde vi inte haft!!!! Sooool varje dag, hade kanske önskat lite varmare vatten. Med en badtemperatur på ca 17grader, så låg man inte i o götte speciellt länge. Men det svalkade bra :) här kommer lite bilder!


Inga måsten

Söndag kväll och solen kikar fram. Veckan susade förbi, att det varit sisådär vädermässigt gör egentligen inte så mycket, då får man mycket gjort inomhus. Imorgon och på tisdag är det jobb som gäller, känns lite avigt då jag kommit in i semesterlunken. Ja ja vad är två dagar. Har ju ändå ca 8v kvar. Idag plockade vi årets första svamp, det blev ca 500g, de ligger nu i våra magar :) Här kommer helgen i bilder :)


Vilka raringar

I dag var vi uppe hos Malin och hälsade på söta valpar, de är snart 5v och hur söta som helst. Alfred gillade dem och var bara lite hårdhänt i sina klappar! Saga tyckte dock det var jättejobbigt med äckliga små valpar. Hon gick mest omkring och dreglade.... Hela dgen har spenderats ute, svärisarna med Eriks mormor var här och grattade Erik i efterskott. Mina föräldrar kom också på fika :) Alfred badade mest hela dagen :) .....och så har vi städat vagnen


MammaAlfredmys<3

Glömde ju bilden!!!


MammaAlfredmys<3


Regn!

Jaha, dagen börjar med städning av garderob i källaren, vi slängde en hel del..... Vi har hunnit mes en långpromenad och den blev blöt men skönt! Nu har vi båda landat i hammocken den sköna trots att regnet fortfarande pågår!!!! Alfred sover skönt i vagnen.


Zooo

I torsdags var vi på Parken Zoo i Eslilstuna, här kommer lite bilder därifrån.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2032449/images/2012/pic_4ff86c62ddf2b327a6001aeb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2032449/images/2012/pic_4ff86c62ddf2b327a6001aeb.jpg" class="image">


Äntligen!

Det var på tiden, nu funkar blogg-appen igen :) Här kommer en bild på mig o min lilla sjukling!