bloglovin Pyssel-Therese -

Färdigslipad!

foto0574 (MMS)

Färdigslipad!


Oh my god! Jag har sagt det innan! I love...

foto0573 (MMS)

Oh my god! Jag har sagt det innan! I love Leila! Blåbärsmuffins med crumble.... Sååå goda.


Slipning pågår!

foto0572 (MMS)

Slipning pågår!


Ett slitet loppis-fynd. Men efter lite sli...

foto0568 (MMS)

Ett slitet loppis-fynd. Men efter lite slipning o målarfärg så blir den nog fin. Hade tänkt mig en äldre stol som man kan vika ihop.... Men det blev inte så :)


Moonkids!!!!



Idag har det varit lagerförsäljning på MOONKIDS i Katrineholm. Så klart att vi gjorde ett besök där. Oj,  vad vi fyndade! Allt detta för 470kr. Den blåa sparkdräkten är ju helt underbar, ja resten oxå, passformen på deras kläder är långa o smala o det passar ju till Alfred.

I "stan" blev det även en fika tillsammans med finaste Tuvali och Cicci. På Åhléns inhandlades några "dregglisar" jag lovar att de är ett måste, dreglandet verkar vara här för att stanna.



Imorgon hoppas jag på fint väder för då blir det bakluckeloppis vid Djulö. Därefter blir det grillning i Berga för svärfar fyller år.

Idag jobbar min mamma sista dagen! Hon blir pensionär! Det är ju bra om man behöver barnvakt ;) och det lär ju behövas, framöver......

Kaffe o masarin på sultans city.

foto0564 (MMS)

Kaffe o masarin på sultans city.


Nyfärgad!!!



Jag är sååå nöjd! Trivdes aldrig med att vara helblonderad. Det här är mera "jag".

Sitter hos frissan!

foto0546 (MMS)

Sitter hos frissan!


Rabarberpaj a la Linda Skugge på G....

foto0540 (MMS)

Rabarberpaj a la Linda Skugge på G....


Det tar sig. Nu är halva nästan klar. Två ...

foto0538 (MMS)

Det tar sig. Nu är halva nästan klar. Två tvär-brädor ska upp bara.


Imorgon ska jag ta itu med staketet på sid...

foto0535 (MMS)

Imorgon ska jag ta itu med staketet på sidorna om grinden, så att risken att saga hoppar över minimeras!


Det finaste vi har......



På onsdag "fyller" Alfred 4 månader, jösses vad tiden går fort. Så det firar jag genom att lägga ut lite bilder på honom.

I torsdags var "Affes" kompisar här. Han passade på att charma Senna när Oskar gått hem.... Det kommer nog bli många killar omkring denna söta lilla tjej framöver ;)


Cupcakes cupcakes cupcakes........

Herregud! Nu är frysen invaderad av dessa glaserade muffins i olika storlekar, ha ha! Men åh, så goda så de är nog snart ett minne blott! Tills jag gör nya i alla fall.... Jag använde samma frosting till dessa muffins som jag hade till browniesarna. Sen gjorde jag en vit choklad frosting, som jag färgade grön, lite äcklig färg blev det, men som sagt de smakar mycket gott. Mini-cupsen är i lagom storlek att man kan stoppa in hela på en gång ;). Här kommer lite bilder så klart!!!!




I Love Leila!!!! <3





Brownies med björnbär o citron!!! mums mums, vad de blev goda. Riktigt kladdiga. :)  Jag älskar Leilas recept.
Igår gjorde jag även mini-cupcakes..... Bild på dem kommer senare.

Cupcakes!!!!!



Har bakat cupcakes för första gången! Blev inspirerad av Emma igår, hon bjöd på fina och goda cupcakes. Och så här blev mina!!! Mums mums! Receptet kommer från Leila så klart :)

Så klart hade jag en bra assistent med mig i köket!


Hm! Borde kanske städa bland skorna! :)

foto0530 (MMS)

Hm! Borde kanske städa bland skorna! :)


Kurser i höst

Nu är höstens hundkurser bokade! Lydnad-nybörjare o Rallylydnad-nybörjare! Det märks på Saga att vi inte riktigt har samma tid för henne som tidigare! Men det ska det ändras på till hösten. 




Mina fina killar!

foto0525 (MMS)

Mina fina killar!


Torsdag!!!

Måste ju berätta att Alfred har fått sin efterlängtade kusin nu. I måndags föddes lille Cornelis. Igår var vi och hälsade på den lille krabaten, Alfred brydde sig inte speciellt mycket om att hälsa på nya kussen, men det gjorde vi! Han är jättesöt o liten. Alfred blev mycket större på en gång. Som du kan se i tidigare inlägg idag så har jag gjort rabarberkräm, det blev oxå 2 smulpajer med rabarber, den ena lägger jag i frysen så det finns fika om nån kommer o hälsar på. Annars idag har vi varit i Himlinge o fikat hos Cicci. Ikväll är det melodifestivalens kvaltävling. Undrar hur det går för Eric Saade?


Klart!

foto0517 (MMS)

Klart!


Nu ska det kokas kräm!

foto0516 (MMS)

Nu ska det kokas kräm!


Fölet.....

Idag var fölet lite piggare på att vara med på bild....

Hej!

Jag brukar ju inte skriva så mycket här, låter ofta bilderna tala för sig själva. Nu för tiden blir det inte så mycket pyssel o sömnad då det är en liten kille som tar mycket av min tid. Men han är ju också nått jag(vi) skapat. Han är dock inte till salu eller något man kan beställa ;) Dessutom så är det ju vår och nästan sommar och då vill man ju inte sitta inne mer än man måste. Men är det någon som önskar göra en beställning så går det utmärkt.


Idag var vi i Berga o hälsade på. Tänkte att jag skulle ta lite kort på nya fölet, men han ville inte ställa upp på bild. Mamma Glitrùn vaktar hela tiden och brorsan Freyr får hålla sig på avstånd. Bättre bild kommer senare.



Nu går vi o väntar på att Alfreds kusin ska komma, men det verkar dröja redan 9 dar över tiden. Den här bilden är från 22april. Stackars Lovisa o Kim som väntar o väntar.

Lägger in lite bilder på lite blandat, men det blir mest på Alfred.












myser i skuggan med pappa!

foto0509 (MMS)

myser i skuggan med pappa!


Charmtrollet!

foto0505 (MMS)

Charmtrollet!


SMS-inlägg

foto0389 (MMS)


Du kan själv välja färg-kombinationer så k...

foto0456 (MMS)

Du kan själv välja färg-kombinationer så kommer jag m förslag!


Pris: 200kr

foto0458 (MMS)

Pris: 200kr


Syr vimplar på beställning. Ca 2.5-3m lång...

foto0459 (MMS)

Syr vimplar på beställning. Ca 2.5-3m lång. Pris: 200kr